zondag 18 januari 2015

Mochilatas week 2, 3 en 4

Ik had iets beloofd.....
De foto's van mijn vorderingen van de Mochila tas na iedere week! 
Nu had ik dat wel iedere keer netjes op mijn Facebookpagina gedaan, maar ja daar hebben jullie hier natuurlijk niks aan hè?! Dus bij deze alsnog... Ik loop al met al 1 weekje achter overigens met het patroon, in verband met een week waarin ik een cadeautje af moest maken, de feestdagen en nog wat privézaken die speelden dus helemaal up-to-date met het patroon qua weken ben ik niet zeg ik heel eerlijk ;)

De stand na week 2 van het CAL1 patroon was:

Ik ben dol op roze (of had ik dat al eens gezegd, zal vast wel :D )

Na week 3 van het patroon gehaakt te hebben had ik dit:

En nu na week 4 van het CAL1 patroon klaar te hebben, dat was afgelopen dinsdag, ziet mijn Mochilatas-in-wording er zo uit:

Ik haakte een extra toer lichtroze erbij, dat vind ik zelf iets mooier met de onderste twee toeren lichtroze. Dit als opmerking voor degenen die het patroon kennen en nu denken dat ik het verkeerd heb, nee dus het is een bewuste keuze ;)

Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik verslaafd ben hieraan, wat is dít een leuke techniek om te doen zeg. Dit patroon gebruikte ik puur om de techniek onder de knie te krijgen. De inspiratie gaat als een gek tekeer dus er volgt vast nog wel meer in deze techniek. 

Jammer genoeg brak vandeweek mijn haaknaald, de derde al van dit merk (pony) en deze is in mijn woonplaats niet meer te koop. Niet zo gek ook als ze zooooo vaak breken denk ik :(
Nog geprobeerd te lijmen, zelfs samen te smelten... Maar helaas zonder gewenst resultaat. Na zoveel van deze gebroken haaknaalden toch maar eens de leverancier een mail gestuurd. Tot op heden niks gehoord, ik ben benieuwd.

Ik gebruik natuurlijk niet voor niks juist deze ergonomische haaknaald. Heb van alle merken de ergonomische geloof ik wel in huis inmiddels, maar geen één haakt voor mij zo fijn als deze, minste klachten, echt een heel groot verschil. Maar het ergste vind ik nu op dit moment nog dat het midden in mijn Mochilatas gebeurt... Met een andere haaknaald verder haken betekent altijd dat je verschil ziet! Maar ik heb geloof ik toch weinig andere keus. 

Fijne zondag allemaal!

Xoxo 
Wendy